Kontaktusok
Válassz belépési nyelvet: Česky Deutsch English по-русски Français Español Italiano Português Polszczyzna Magyar Româna Български Srpski Hrvatski
Cseh exportőrök címjegyzékeKivetelttámogató állami CzechTrade ügynökség hivatalos adatbázisa
Én jegyzékem
 0
Keress
Részletes keresés

Kerti traktorok, kommunális fűnyíró traktorok, többcélú kistraktorok, kiegészítők gépeinkhez az egész évi használathoz, többfunkciós szerszámszállító és szerződéses gépipari gyártás

A társaság neve: Wisconsin Engineering CZ, s.r.o.

Jó minőségű gépek és tartozékaik széles skáláját kínáljuk a kommunális szolgáltatások részére, különböző területek karbantartásához, termelők, erdészek valamint általános felhasználók részére is. Ezen kívül a szerződéses gépipari munkák széles skáláját is felkínálhatjuk.

A profil elérhető szintén el:  cs  Čeština en  English de  Deutsch ru  Русский язык es  Español fr  Français.

Wisconsin Engineering CZ, s.r.o. Cégbejegyzés megjelenítése mobiltelefonon.
Mit jelent a QR kód?
 A QR kód egy olyan 2D kód, mely egy különleges szoftver segítségével olvasható az Ön mobiltelefonján. A QR kódok weboldalakat, névjegykártyákat és egyéb információkat tartalmaznak.
 

A termék/szolgáltatás leírása

Az általunk gyártott traktoros fűnyírók általános felhasználók igényeit is teljesítik, de az igényes kommunális körülmények között is helytállnak. A gépeink különleges fűnyíró és gyűjtő képességekkel rendelkeznek. A magasabb sorozatok modelljeit fűtött kabinnal lehet ellátni az egész évi használathoz. Továbbá nagy teljesítményű kompakt traktorokat kínálunk, melyek általános használatra készültek, az irányításuk precíz pontosságú és stabilak a nehéz terepen. Ily módon ideális megoldást jelentenek a zsúfolt körülmények között. További termékeink pl. a többfunkciós egytengelyes kistraktor különböző cserélhető munka adapterekkel. Ezen kívül szerződéses gépipari munkák végzését is vállaljuk. E téren sokéves tapasztalatra tettünk szert és ezért az egyes alkatrészek gyártását és részegységek vagy végső egységek szerelését is ellátjuk nagyon előnyös áron. Kihasználhatja a technológiailag nagyon összetett méréseket pontosan saját elképzelése szerint, mindezt a 3-koordinátás mérőgépünknek köszönhetően. Bővebb tájékoztatás a: http://www.wisconsineng.com honlapon.

+Ágazati osztályba való besoroláz

A termék/szolgáltatás képanyaga

 

 

 
 
 
© 2008-2013 CzechTrade, All rights reserved