Kontaktusok
Válassz belépési nyelvet: Česky Deutsch English по-русски Français Español Italiano Português Polszczyzna Magyar Româna Български Srpski Hrvatski
Cseh exportőrök címjegyzékeKivetelttámogató állami CzechTrade ügynökség hivatalos adatbázisa
Én jegyzékem
 0
Keress
Részletes keresés

Termékek CE jelölésével kapcsolatos szolgáltatások

A társaság neve: Strojírenský zkušební ústav, s.p.

Termékmegfelelés elbírálása még az EU piacokon történő megjelentetés előtt, amely pozitív eredmény esetén igazolja az adott termék EU előírásoknak és követelményeknek való megfelelését, és felhatalmazza a gyártót, hogy CE jelölést rendeljen hozzá a termékhez.

A profil elérhető szintén el:  cs  Čeština en  English de  Deutsch ru  Русский язык pl  Polszczyzna ro  Româna.

Strojírenský zkušební ústav, s.p. Cégbejegyzés megjelenítése mobiltelefonon.
Mit jelent a QR kód?
 A QR kód egy olyan 2D kód, mely egy különleges szoftver segítségével olvasható az Ön mobiltelefonján. A QR kódok weboldalakat, névjegykártyákat és egyéb információkat tartalmaznak.
 

A termék/szolgáltatás leírása

Az SZÚ termékmegfelelés elbírálási, vizsgáztatási, tanúsítási, oktatási, felügyeleti, valamint kalibráló laboratóriumi szolgáltatásokat kínál. E szolgáltatások keretén belül az SZÚ műszaki dokumentáció összeállításához, EK megfelelőségi nyilatkozatok feldolgozásához és tetszőleges nyelvi mutációjú kilépő dokumentumok összeállításához kínál segítséget. Ügyfelei számára az SZÚ képes biztosítani vagy közvetíteni a termékek EU és EFTA tagállami piaci megjelentetéséhez, illetve számos további országba történő kiviteléhez szükséges dokumentumokat.

+Ágazati osztályba való besoroláz

A termék/szolgáltatás képanyaga

 

 

 
 
 
© 2008-2013 CzechTrade, All rights reserved